Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 

Koronainfo

Tiedote 19.1.2021

Aikuisten lähiopetuksen keskeytys jatkuu

Aikuisten lähiopetuksen keskeytys jatkuu ainakin 7.2.2021 saakka. Etäopetus on mahdollista, ja opettajat ilmoittavat siitä kurssilaisilleen sähköpostitse. 

Keskeytyksen aikana alkavaksi suunniteltujen kurssien järjestelyistä tiedotetaan ilmoittautuneille myöhemmin tekstiviestinä tai sähköpostitse. 

Lasten ja nuorten opetus jatkuu lähiopetuksena

Pelkästään lapsille ja nuorille suunnatut kurssit jatkuvat lähiopetuksena 11.1.2021 alkaen. Alle 20-vuotiaiden osalta myös musiikin yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena. Muut kurssit, joilla on sekä lapsia että aikuisia eivät kokoonnu ajalla 11.-7.2.2021.


Maskisuositus koko Varsinais-Suomeen 8.10.2020 alkaen

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä on linjannut tiistaina 6.10., että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa.

Työryhmä suosittaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella kasvomaskien eli suunenäsuojainten käyttöä tilanteissa, joissa riittävää 1–2 metrin etäisyyttä ei voi pitää.

Suositus koskee näin ollen myös Somero-opiston kursseja, joilla riittävää turvaväliä ei voida pitää. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilanteet, joissa opettaja ohjaa opiskelijoita lähietäisyydellä. Maskien käyttöä suositellaan erityisesti myös kuorotoiminnassa sekä kursseilla joilla on riskiryhmiin kuuluvia opiskelijoita.

Opiskelijoiden tulee hankkia käyttämänsä maskit itse. Someron kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja veloituksetta vähävaraisille ja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville 4 kangasmaskia/maskin saaja.

Maskipyynnöt Ecotekolasta p. 044-7791 672. Nouto Ecotekolasta os. Jukolantie 3 (yläkerta). 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedote 6.10.2020


Aiemmin annetut suositukset

Alla olevat suositukset ovat edelleen voimassa.

Somero-opisto noudattaa lähiopetuksena annettavilla kursseilla viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia koronatartuntojen leviämisen estämiseksi.

Ajankohtaiset tiedotteet koronan vaikutuksista Somero-opiston toimintaan löytyvät opiston verkkosivuilta osoitteesta www.somero-opisto.fi. 

 

Sivu päivitetty 19.1.2021 | RR