Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Someron harrastamisen malli 

Kerhot ovat tauolla viikon 42 Syysloman vuoksi!

Harrastamisen Suomen malli on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Hanke tukee lasten ja nuorten hyvinvointia. Somerolla hanke kantaa nimeä Someron harrastamisen malli.

Someron harrastamisen mallin tavoitteena saada yhä useampi peruskoululainen harrastusten pariin. Hanke on kohdennettu erityisesti lapsiin ja nuoriin, joilta ei entuudestaan löydy harrastusta. Tavoitteisiin kuuluu myös syrjäytymisen ehkäisy, yhteisöllisyys ja ystävystyminen. 

 


HARRASTUKSET

Alhaalla olevien linkkien takaa löydät Someron harrastamisen mallin harrastukset. Someron harrastamisen malliin kuuluvat harrastukset ovat maksuttomia ja niihin sisältyy pieni välipala.

Someron nuorisopalvelut vastaa kokkikerhoista 4-6 -luokkalaisille Joensuun koulun kotitalousluokassa ja yläkoululaisille keskiviikkoisin Kiiruun koulun kotitalousluokassa.  4-6 - luokkalaisille suunnattu Parkour kokontuu Joensuun koulun liikuntasalissa perjantaisin klo 14.00 - 15.15.  Tervetuloa mukaan!

 

Yläkoululaisten harrastamisen malli

 

Alakoululaisten harrastamisen malli