Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Kesä 2020

Toimintaa ei tule osallistua jos on vähäisiäkin flunssa oireita tai muuta vastaavaa!

Nuorisotoimi järjestää kesällä toimintaa niin alakoululaisille kuin myös vanhemmalle nuorisolle. Ohjelma sisältää paljon ulkona olemista sekä isosti kesän tekemistä!

Nuorisotila Solu Someron urheilukentällä tulee olemaan pääkallon paikkamme ja emme pelkää myöskään laajemmalle lähteä jos toiminta sitä vaatii. Lapset ja nuoret pääsevät myös sisältöjä ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä meidän kanssamme. Alla olevassa aikataulusta löydät kesäkuun viikon aikataulut ja päiväteemat. Varaamme oikeuden muutoksiin jos niille nähdään tarvetta.

Pyydämme, että alakoululaisten osalta saamme lapsen mukana lupalapun osallistua toimintaan sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet, joista meidän on hyvä tietää. Sovellamme nuorisotoimen avoimen ryhmätoiminnan rekisteriselostetta, johon voit tutustua tästä. (word-tiedosto)


Viikko-ohjelma 1.-30.6.2020

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai


Adventurer's Guild - leiripäivä torstaina 4.6.2020

Tämä on suunnattu yli 12-vuotiaille!

Adventurer's Guild on uusi toimintamuoto, jossa pelataan roolipelejä ja seikkaillaan porukalla. Olemme jo kevään mittaan kehitelleet Adventurer's Guildin pelimaailmaa Dungeons&Dragons -pöytäroolipeliä varten, mutta nyt lähdemme luonnonhelmaan seikkailemaan!

Päivän aikana tulemme kalastamaan, bofferoimaan, roolipelaamaan ja tietenkin nauttimaan eräevästyksestä! Kohteemme on kaupungin mökki Poikkipuoliaisissa.

Leiripäivän hinta on 5€/hlö (kattaa evästyksen, materiaalit ja kuljetuksen), joka kerätään käteisellä ennen bussiin nousua.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: reima.luoma(a)somero.fi perjantaihin 22.5.2020 klo 23.59 mennessä! Leiripäivä toteutuu vain jos vähintään 10 henkeä ilmoittautuu mukaan. Alta 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan osallistua!

Kun ilmoittaudut niin kerro ainakin nämä asiat:


Tule viettämään huikea päivä seikkailun parissa!