sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
yrittajagaala-2023-yhteiskuva343834121.png
 

Yrittäjäverkostot Somerolla

Somero on tunnettu yhteisöllisyydestä, yritteliäisyydestä ja yllättävyydestä. Täällä tehdään asioita yhdessä ja siksi kuuluisasti se juttu tääl onnistuu   

Oletko yrittäjä, yrittäjäksi haluava tai yrityksen avainhenkilö? Tule mukaan verkostoon ja Someron kaupungin elinvoimapalveluiden järjestämiin tapahtumiin tapaamaan muita yrittäjiä. Vertaistuessa on voimaa. Ja yrittäjänä voit liittyä myös paikallisiin yrittäjäyhdistyksiimme, jotka ajavat yrittäjien asioita ja edistävät osaltaan myös sujuvaa yhteistyötä kaupungin ja paikallisen yrityskentän välillä. Somerolla pistetään asioita tapahtumaan ja luodaan kaupunkiin elinvoimaa!

Tähän yhteisölliseen joukkoon on ilo kuulua. Tervetuloa mukaan toimintaan!Someron Yrittäjät ry

Someron Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Someron Yrittäjien nettisivu

Seuraa Someron Yrittäjiä Facebookissa!


Someron Yrittäjänaiset ry

Missiomme on edistää yhdessä yrittäjänaisten tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa ja vaikuttaa yrittämistä kannustavaan päätöksentekoon Suomessa ja Euroopan Unionissa. Vertaistuesta voimaa, hyvinvointia ja menestystä yrittäjyyteen! #yhdessäolemmeenemmän

Someron Yrittäjänaisten nettisivu

Seuraa Someron Yrittäjänaisia Facebookissa 


Somero Sydämessä ry

Somero sydämissämme, me pyrimme pitämään kotipaikkakuntaa vireänä eri tapahtumin. Hyvällä yhteistyöllä mahdollistamaan asiakaspalveluiden säilymisen Somerolla.

Somero Sydämessä ry:n nettisivu

Seuraa Somero Sydämessä ry:tä Facebookissa