Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 

Yhteisöllisyyskoordinaattori
Riitta Ryhtä

Puh. 044 779 1223
Sähköposti: riitta.ryhta(a)somero.fi

Tulin Somero-opiston edeltäjän Someron kansalaisopiston toimistovirkailijaksi vuoden 1983 alusta. Silloin opistomme rehtorina toimi Seija Mikkonen. Vuoden 1985 loppuun saakka työaikani jakautui puoliksi kansalaisopiston ja palolaitoksen kanssa, ja sen jälkeen olen keskittynyt opistotyöhön ensin toimistovirkailijana, vuodesta 1993 alkaen kurssisihteerinä ja vuodesta 2017 koulutuskoordinaattorina.  

Huhtikuussa 2018 minut nimettiin Someron kaupungin hyte-koordinaattoriksi, jota työtä tein opistotyön rinnalla vuoden 2023 maaliskuun loppuun.

Yhteisöllisyyskoordinaattorin tehtävät aloitin huhtikuussa 2023. Teen työtä osa-aikaisesti kolmena päivänä viikossa. Työpisteeni on kaupungintalon ensimmäisessä kerroksessa.

Tehtäviini sisältyy muun muassa hyte-tiimin ja poikkihallinnollisen hyte-työryhmän toiminnan koordinointi, hyvinvointikertomusten, -suunnitelmien ja -raporttien valmistelun koordinointi ja laatiminen sekä toimeenpanon tukeminen ja tulosten seuranta. Toimin linkkinä Someron kaupungin ja Varhan välillä, sekä teen yhteistyötä kaupungin toimialojen,  yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Vanhus- ja vammaisneuvostojen sihteerin tehtävät kuuluvat myös tehtäväkenttääni.

Koulutukseltani olen medianomi (AMK) ja opistomerkonomi. Medianomin tutkinnossa suuntautumiseni on yhteisöviestintä, ja merkonomin tutkintoni on laskentatoimen alalta.  Lisäksi olen opiskellut mm. hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä, verkkoviestintää, yritysviestintää, johtamisviestintää,  projektijohtamista ja henkilöstöjohtamista.

Vapaa-aikani täyttävät tällä hetkellä lentopallo, kunnallispolitiikka ja ajanvietto sukulaisten kanssa. Minulla ja puolisollani on kolme lasta ja viisi  lastenlasta. Asumme Somerolla Ryhtän kylässä, missä olen syntynyt ja lähes koko elämäni myös asunut. Nykyisen kotimme rakensimme 1990-luvun alussa synnyinkotini maille.

Sivu päivitetty 8.4.2023 | Riitta Ryhtä