Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

29.08.2023

Yrittäjän päivää vietetään jälleen tiistaina 5.9. - Yrittäjä / yrityksen edustaja, ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjän päivää vietetään jälleen tiistaina 5.9. - Yrittäjä / yrityksen edustaja, ilmoittaudu mukaan!


Somerolla juhlitaan jälleen Yrittäjän päivää 5.9!


Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjän päivän takana on Yrittäjän Päivä -säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on yrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen.

Somerolla Yrittäjän päivän päätapahtumana on odotetusti yrittäjille tärkeän elinkeino-ohjelman laatimiseen liittyvä Workshop & sen jälkeinen cocktailhenkinen AfterFUN. Lisäksi tarjolla on päivän alkuun perinteiset aamukahvittelut. Tarjoamme yrittäjille myös mahdollisuuden tulla kuuntelemaan tubettaja Pinkku Pinskun puheenvuoroa.


Tapahtumainfot ja ilmoittautuminenWorkshop ja AfterFUN 


Kellonaika: 5.9. klo 17 alkaen Kiiruun koululla
Kiiruuntie, Somero


Yrittäjän päivän 5.9. iltana järjestetään Kiiruun koululla workshop ja sen jälkeen viime vuoden tapaan cocktailhenkinen AfterFUN! Työpajassa pohditaan ensin yrittäjille tärkeitä asioita Someron elinkeino-ohjelmaa varten. Lopuksi vaihdetaan vapaalle, syödään, verkostoidutaan ja pidetään hauskaa!

Ilmoittaudu workshoppiin ja aftereille täällä!

Esiintyjänä cocktail-tilaisuudessa nähdään stand-up-koomikko Arimo Mustonen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!Yrittäjien aamukahvit


Tiistaina 5.9. klo 8.30-10 Someron kaupungin valtuustosalissa
Joensuuntie 20, 31400 Somero


Tule aloittamaan Yrittäjän päivän juhlallisuudet perinteisesti yhteisestä aamukahvihetkestä! Ohjelmassa on aamupalan ja maljojen noston lisäksi kaupungin ja elinvoimapalveluiden ajankohtaisia asioita. Lisäksi kuullaan tietoisku kotoutumiskoulutuksessa olevien työkokeilupaikkojen hausta sekä ulkomaalaisen työvoiman työllistämisestä ja siihen saatavilla olevista tuista.

Ilmoittaudu aamukahvitteluun täällä!Tubettaja ja videobloggaaja Pinkku Pinskun puheenvuoro 


Tiistaina 5.9. klo 13.30-14.30 (noin) Monitoimihallilla
Kiiruuntie, Somero

HUOM! Tilaisuus on suunnattu yläkoululaisille ja lukiolaisille. Myös somerolaiset yrittäjät ja yritysten edustajat ovat lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan Pinkku Pinskun tunnin mittaista puheenvuoroa - tilaisuuteen tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon!

Videobloggaaja ja tubettaja Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku saapuu Somerolle yrittäjyyskasvatuksen merkeissä. Hän kertoo mm. siitä, millaista on olla someyrittäjä ja vaikuttaja.

Ilmoittaudu kuuntelemaan Pinkku Pinskua täällä!

#yrittäjänpäivä2023