Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
ajankohtaista

Ajankohtaista

07.05.2020

Kirjaston noutolainaus aukeaa pe 8.5.

Kirjaston noutolainaus aukeaa pe 8.5.


Someron kirjasto avaa ennalta varatun aineiston noutopisteen kirjaston aulaan perjantaina 8.5. Noutopiste on avoinna toukokuun ajan ma–pe klo 11–19 (helatorstain aattona 20.5 klo 10–16, helatorstaina 21.5. suljettu).

Aineistoja voi varata verkkokirjaston kautta (somero.finna.fi), sähköpostitse (kirjasto@somero.fi) tai puhelimitse (040 1268 331). Kirjastossa hyllyssä olevan aineiston voi noutaa 2 tunnin kuluttua varauksesta (iltaisin ja viikonloppuisin tehdyt varaukset seuraavana arkipäivänä klo 11). Noutopisteessä on tarjolla myös pieni valikoima uutuuskirjoja, joita ei tarvitse varata etukäteen.

Näin asioit noutopisteessä turvallisesti:

Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat pyytävät jotakuta noutamaan aineiston puolestaan. Kirjaston pihalta voi myös soittaa meille, niin tuomme aineiston ulos. Aluehallintovirasto ei salli kirjaston henkilökunnan kuljettaa aineistoa asiakkaille kotiin.

Tiedämme monien odottaneen kirjaston avautumista kovasti. Silti toivomme malttia varausten noutoon. Noutopisteessä on todennäköisesti vähemmän ruuhkaa iltaisin sekä iltapäivällä ennen neljää. Varattua aineistoa pidetään odottamassa 10 päivää. Ilmoitathan meille, jos et enää halua varaustasi.

Näillä näkymin kirjaston tilat avataan asiakkaille 1.6. Myös kirjastoauto lähtee näillä näkymin ajoon 1.6. Kirjaston tapahtumat on peruttu heinäkuun loppuun asti.