Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi alkaa, jos sille on ilmoittautumisajan loppuun mennessä ilmoittautunut vähintään kahdeksan opiskelijaa. Vapaita kurssipaikkoja voi toki tiedustella myöhemminkin. Kurssien peruuntumisista ilmoitetaan aina ko. kurssille ilmoittautuneille.

Ilmoittautuneille ei yleensä lähetetä erillistä tietoa kurssin alkamisesta, joten merkitse itsellesi muistiin, mille kurssille olet ilmoittautunut, myös ajat ja paikat. Kurssilaisille ilmoitetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruuntuu liian pienen ennakkoilmoittautumismäärän vuoksi tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta.

Ensimmäisellä kurssikerralla kaikki opiskelijat täyttävät ilmoittautumislomakkeen jonka perusteella kurssimaksut laskutetaan. Täytetty ja allekirjoitettu ilmoittautumislomake annetaan opettajalle mieluiten heti ensimmäisellä kurssikerralla. Halutessasi voit täyttää Internetissä olevan lomakkeen kotonasi ja tuoda sen allekirjoitettuna mukanasi kurssin opettajalle.

Ilmoittautmisia kevätkaudella 2016 alkaville kursseille otetaan vastaan torstaina 7.1.2016 klo 17.00 alkaen puhelimitse ja internetissä.

Puhelinilmoittautumiset

Puhelinilmoittautumisia otetaan vastaan alla olevissa puhelinnumeroissa torstaina 7.1.2016 klo 17-18 ja sen jälkeen toimiston aukioloaikoina.

 • Kurssisihteeri Riitta Ryhtä
  p. 044 7791 270 varmimmin arkisin klo 9-11 ja 12-15
 • iltavahtimestari Tiina Jankama 
  p. 044 7791 271
 • suunnittelijaopettaja Anne Turkulainen
  p. 044 779 1273
 • Kosken yhdyshenkilö Pirkko Kesälä
  p. 484 2751

Puhelinilmoittautumiset ensimmäisen ilmoittautumistunnin jälkeen ensisijassa kurssisihteerille.

Kosken yhdyshenkilö Pirkko Kesälä ottaa vastaan ilmoittautumisia lähinnä Kosken kursseille. Hänelle voi ilmoittautua puhelimitse myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ilmoittautuminen internetissä

Kaikille kursseille voi ilmoittautua myös internetissä. Ilmoittautuminen internetissä on mahdollista 7.1.2016 klo 17 alkaen kaikkina päivinä mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Internetissä ilmoittautumisesta lisätietoja Netti-ilmoittautuminen -sivulla

Ilmoittautuminen sähköpostitse

Sähköposti-ilmoittautumisia emme suosittele. Sähköpostia ei ehditä kiireisinä ilmoittautumisaikoina lukea reaaliaikaisesti. Mikäli kuitenkin haluat tehdä ilmoittautumisesi sähköpostitse, tulee viestissä olla kurssin numero ja nimi, opiskelijan nimi, henkilötunnus, osoite ja puhelinnumero.Sähköpostin kautta ilmoittautuneille vastataan aina ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Ellet saa vastausta ota yhteyttä puhelimitse.

Ilmoittautumislomake

Puhelimitse tai Internetissä tehty ilmoittautuminen (kurssipaikan varaus) vahvistetaan kurssin alussa täytettävällä ilmoittautumislomakkeella. Alle 18-vuotiaan lomakkeen allekirjoittaa huoltaja. Ilmoittautumislomakkeen saat kurssin alkaessa opettajalta tai voit tulostaa alla olevasta linkistä.